Bokanbefaling

Jeg vil gjerne anbefale 3 bøker ( disse er like must som og ha minnebrikke i kameraet)

Bøkene heter 

Boken Digital fotografering 1-3

Disse får du kjøpt hver for seg, eller sett med alle bøkene

Scott Kelby, mannen som forandret «det digitale mørkerommet» en gang for alle med sin banebrytende bestselger og prisvinner The Photoshop Book for Digital Photographers, er på banen igjen med en bok om det aller viktigste innen digital fotografering  hvordan du kan ta bilder av profesjonell kvalitet med de samme triksene som dagens digitale toppfotografer bruker (og det er lettere enn du tror).

Slik beskriver Scott selv bokas briljante konsept: «Tenkt deg at du og jeg er ute og fotograferer og du spør meg: «Hei, hvordan får jeg denne blomsten til å stå i fokus mot en uskarp bakgrunn?» Da ville jeg ikke stå der og holde en forelesning for deg om fotografering. I det virkelige liv ville jeg bare si: «Sett zoomobjektivet på kameraet ditt, sett blenderen til f/2,8, still skarpt på blomsten og fyr løs.» Det er det denne boka handler om: Du og jeg er ute og fotograferer mens jeg svarer på spørsmålene dine, gir gode råd og deler fotohemmeligheter med deg slik jeg ville ha gjort det overfor en kamerat, uten en masse tekniske forklaringer og fotofaglig babbel.»


Dette er ikke en teoretisk fotobok full av forvirrende faguttrykk og innfløkte forklaringer. I stedet er dette en bok om hvilken knapp du skal trykke på, hva slags innstilling du skal bruke û og når du skal bruke den. Boka inneholder nesten 200 av de mest hemmeligholdte triksene blant proff-fotografer. Etter å ha lest boka, kommer du til ta bilder som er mye bedre enn før. Hvert eneste bilde vil være skarpere, ha briljante farger og se mer profesjonelt ut. 

På hver side i boka finner du tips om ett bestemt aspekt ved fotograferingen din. For hver side du leser, vil du lære en ny, profesjonell kamerainnstilling eller verktøy og triks som gjør at du ikke lenger tar ordinære albumbilder, men er klar for fotoutstillinger, om du vil. Er du lei av å ta bilder som bare er «greie nok» og av å se på bilder i fototidsskrifter mens du sier til deg selv: «Hvorfor ser ikke bildene mine slik ut?» Da er dette boka for deg.

2 kommentarer

07.jun.2011 kl.13:17

Enig i at disse bøkene er bra!: ) Liker at du har en balanse mellom bare bilder og tekst som kan hjelpe andre hobbyfotografer, har et lite ønske om at du legger ut bilder i hvert innlegg, trenger ikke å være noe spesielt, bare et eller annet du har funnet på google (da må du skrive kilder) men det gjør at innlegget blir mer spennende å lese: D mvh Nemi'

synne

07.jun.2011 kl.19:01

De bøkene har jeg. Liker de veldig godt!:-)

Skriv en ny kommentar

fo2opsahl

fo2opsahl

22, Vestby

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits